Растителен екстракт помага да отрежете диета

Растителен екстракт помага да отрежете диета


Киви учените експериментират с екстракт от горчив растение са разработили потенциален подтискащото апетит, те са казвали конференция на Международната затлъстяване.

Те не са име на растението но представени резултатите от теста на Европейската среща на затлъстяване в Швеция, показващи, че като капсули, съдържащи растителни екстракта, Amarasate, е свързан с впоследствие отнема по-малко килоджаула.

Експериментът беше направено в 19 мъже с нормално тегло. За три дни на лечение, след гладно през нощта, те яде стандартизиран закуска и взе капсули в 11 ч.

Участниците в дадено активни капсули, консумирани на средно 911 килоджаула по-малко за обяд и 944kJ по-малко Снек храна.

През 2008/09 Нова Зеландия възрастни храненето проучване установено, средната дневният прием на енергия е 10, 380kJ за мъже и 7448kJ за жени.

Amarasate, описан като "горчив спирачка", е разработена от изследователи от растителни и хранителни изследвания и Университета в Окланд и те имат регистрирана търговска марка за продукт.

"Активиране на горчив спирачка механизъм от екстракт от горчив растение може да стимулира освобождаването на червата пептидни хормони, участващи в апетит регламент и потискат последващо поведение при хранене в здрави мъже," казват те.