Nattokinase:Powderfui ензим предпазва от инфаркт и инсулт

Nattokinase: мощен ензим Prevens инфаркт и инсулт


Според САЩ центрове за контрол на заболяванията всяка година около 700000 души страдат инсулт, водеща причина за сериозни, дългосрочни увреждане в Съединените щати. Американската сърдечна асоциация изчислява, че почти всяка година, около 1 милион американци ще страдат от сърдечна атака.

-Спонсорирани реклами-

Около 700 000 от тях ще бъдат първи път инфаркт страдащите, докато около 500,000 ще бъдат хора, които преди това са имали сърдечен пристъп. Всичко това добавя до това: Противно на общоприетото схващане, инфаркт и инсулт сметка за повече смъртни случаи, отколкото всички ракови заболявания и наранявания комбинирани, а един на всеки 2,4 смъртни случаи се дължат на сърдечно-съдови заболявания. Как е възможно в най-богатите, най-високо образовани страна на земята?

Повечето от нас всички получите твърде малко упражнения, се натрупват твърде много стрес и ядат лоша диета, натоварено с наситени мазнини, рафинирана захар и твърде малко влакна. Добави към този списък навика на тютюнопушенето и отговорът е съвсем ясен. (Въпреки че има значително по-високи разпространението на тютюнопушенето в Япония, отколкото в САЩ, смъртността от ССЗ сред мъжете в Япония все още по-малко от половината от които в U.S.3 е) И да влоши нещата, проучване Публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация (3/6/2002) показва, че излагането на въздушно замърсяване може да предизвика някои 10000 фатални сърдечни пристъпи една година в САЩ!

Основните здравни грижи е морска заедно с фармацевтичната промишленост да предложи временна бързо решение за номер едно убиец на нашето време. Статин лекарства намаляват холестерола. Аспирин и варфарин разреждане на кръвта. Лекарства против хипертония намали кръвното налягане. Байпас и ангиопластика изчистване на артериите. По същество всички те помогне за удължаване на живота на един пациент със сърдечно-съдови заболявания (ССЗ). Но нито един от тези лекарства или процедури е без риск или странични ефекти. Добре, имаме добри новини за вас!

ССЗ риск може да бъде значително намален чрез промяна на начина на живот и добавяне на хранителни добавки, доказано да поддържа сърдечно-съдовите заболявания. Повечето от нас са наясно, че яденето по-светъл, по-балансирана диета, отказ на тютюнопушенето и упражнява редовно са достатъчно, за да овладее повечето случаи на сърдечни заболявания, преди те се случи някога. Сега там е нещо друго можете да направите.

Nattokinase е доказано да поддържа нормално кръвно налягане, разтваря кръвни съсиреци и им пречат да се образува на първо място!