Асоциация конференция на Шанси растителен екстракт промишленост

Associassion конференция на Шанси растителен екстракт промишленост

На 22 януари Шанси растителен екстракт асоциация проведе учредители конференция, провинция и град лидери и съответните Шанси растителен екстракт индустрия 520 делегати присъстваха на срещата.
Шанси е един от родното място на phytochemistry в Китай, ангажирани в компанията повече от 600, производство на повече от 2000 видове сортове. С нарастващата скала (15 години в един ред, среден ръст от 25 % годишно) индустрията се нуждае асоциация, която може да създаде стандарти в индустрията, регулират промишлеността, като оформлението на отрасъла в бъдеще, за насърчаване на здравословните и подреден развитие на индустрията. Phytochemistry асоциация на провинция Шанси в 62 и ще бъде фирмите с усилия, възниква в историческия момент.
Учредители конференция, от всички в страната повече от 320 phytochemistry предприятия дойде да поздравя, колкото 580 души присъстваха. Конференция мащаб в провинция Шанси и дори Китайците са всички безпрецедентни.
На втория ден от академични BBS, от "перспективи и предизвикателства", "голям данни", "отговорност", "phytochemistry тенденция", "технологии" и "phytochemistry иновации" шест измерения напълно разгърната Химическо стоки, ширина и дълбочина, не е от някои в провинция Шанси, е също рядко в страната.
Шанси растителни екстракти асоциация се състои от Шанси, ангажирани в производството на растителни екстракти, управление, управление и технологични изследвания единица съвместно да определят в провинция на нестопански социални организации, много предприятия на самодисциплина управление на Асоциацията и средства за развитие в рамките на концепцията за взаимно сътрудничество за развитие и печеливша. Шанси растителен екстракт индустрия асоциация жи-банда шън в учредителните конференция реч е силен, натурални растителни екстракти е да се поддържа здравословен начин на живот на чип, phytochemistry асоциация ще накара хората да консумират нормален естествени растителни здравето храни и лекарства, поддържане на качеството на живот и здраве, Шен, предлагат също да: изграждане на растителен екстракт, съдържание на висок клас производството като мисията на Сдружението , върху развитието на Шанси phytochemistry в нова орбита.