Kaempferol

Kaempferol
Чат сега
Информация за продукта

Risun био-Tech Inc е една от водещите kaempferol производители и доставчици, добре дошли да купуват фабрика доставки чисто природните и 100 % естествен robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia галанга, L. на ниска цена и високо качество.

Kaempferol

Друго име: Kaempferia галанга L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4', 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4H-1-benzopyran-4-One

Характеристики: Kaempferol98 %

Външен вид: Светло жълт кристална прах.

Изпитателен метод: HPLC

CAS НОМЕР: 520-18-3

EINECS №: 208-287-6

Молекулярна формула: C15H10O6

Молекулно тегло: 286.24

Ползи за здравето:

Keampferol е силен антиоксидант и помага за предотвратяване на окислително увреждане на нашите клетки, липиди и ДНК. Kaempferol изглежда да се предотврати атеросклероза чрез инхибиране на окисляването на липопротеините с ниска плътност и образуването на тромбоцити в кръвта. Изследвания потвърдиха също така, че kaempferol действа като chemopreventive агент, което означава, че то потиска образуването на раковите клетки.

Kaempferol флавоноиди и кверцетин изглежда да действа синергично в намаляването на клетъчната пролиферация на раковите клетки, което означава, че комбинираното лечение с кверцетин и kaempferol са по-ефективни от добавката действието на всяка флавоноид. Това е заключение от проучване от ML Ackland et al (In Vivo, февруари 2005) озаглавена "синергични антипролиферативни да има действие на флавоноли quercitin и kaempferol при култивирани човешки рак клетъчни линии" ".

Kaempferol може да помогне за борба с рака, защото то намалява съпротивлението на раковите клетки да противоракови лекарства като vinbalstine и паклитаксел.


Запитване