Екстракт от гроздови семена

Екстракт от гроздови семена
Чат сега
Информация за продукта

Risun био-Tech Inc е една от водещите гроздови семена екстракт от производителите и доставчиците, добре дошли да купуват фабрика доставки чисто природните и 100 % естествен гроздови семена екстракт на ниска цена и високо качество.

Гроздови семена екстракт

Име на продукта: Гроздови семена екстракт

Ботанически източник: Vitis Vinifera L.

Част използва: семена

Външен вид: Червено-кафяв фин прах.

Спецификация: 95 % проантоцианидини; 85 % полифеноли

Метод на изпитване: UV

Фармакологична активност

Човешки случаи отчети и резултатите от лабораторните и животински проучвания показват, че гроздовата , екстракт от семена на прах може да бъде полезно за лечение на сърдечно-съдови заболявания като високо кръвно налягане и висок холестерол. Чрез ограничаване на окисление на липидите, phenolics в гроздови семена може да намали риска от сърдечни заболявания, като например чрез инхибиране на тромбоцитната агрегация и намаляването възпаление. Докато такива изследвания са обещаващи, повече изследвания, включително дългосрочни проучвания при хора е необходимо да потвърди първоначалните констатации. Полифенол, съдържащи се в гроздови семена е ресвератрол, който може да попречи на рак клетъчната растеж и разпространение, както и предизвикване на апоптоза, сред редица потенциални chemopreventive ефекти.

Биологична активност

Предварителни изследвания показва, че гроздова семена прах екстракт може да има други възможно против болестта свойства, като в лабораторни модели на: 1) зарастване на рани —гроздови семена проантоцианидини индуцирана съдов ендотелен растежен фактор и ускорява заздравяването на кожата ранени в мишки. 2) кариес--семена phenolics може да инхибира метаболизма на устни захар и забавяне растежа на някои бактерии, причинява Стоматологичен кариес.  3) остеопороза--гроздови екстракти повишена костна плътност и здравина в експериментални животни. 4) кожата рак--гроздови семена проантоцианидини намаля тумор номера и намалява онкологични заболявания на папиломи. 5) ултравиолетови увреждане на кожата-хранителни проантоцианидини може да защити срещу Карциногенеза и предоставят добавки за слънцезащитните защита.

Опаковане детайл:

Нетно тегло: 25 кг на барабана. Опаковани в две пластмасови торби с хартия-барабан извън или според клиентите искане. Съхранение: Съхранява в хладно, сухо и добре затворени контейнери; Да се пази от влага и силна светлина / топлина. Срок на годност: две години под определена среда.


Запитване